Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.
Chantal van den Berg

Hoi, mijn naam is Chantal van den Berg, oprichter van BERG-CO

Ik ben ervan overtuigd dat extra succes en groei in bedrijven ontstaat door de werking van de hersenen en gedrag van mensen te kennen. Maar nog veel belangrijker hoe je vanuit directie en management hierop kan anticiperen. Of je dit nu via de afdeling marketing, HRM, sales, klantenservice, backoffice of financien is.

Zo is mijn unieke werkwijze van neuromarketing, psychologie in combinatie met het gedrag van mensen en sociale vaardigheden ontstaan.

Mijn universitaire marketingopleiding gecombineerd met 20 jaar werkervaring en de toepassing van Neuromarketing in diverse marketing, sales en managementposities zijn de basis.

Met deze aanpak kan ik mensen en bedrijven laten groeien en dat is wat ik kan brengen, grote stappen in een kort tijdbestek. Via een praktische en stap voor stap uitleg zodat iedereen het de volgende dag zelf meteen kan toepassen en de resultaten kan ervaren.