Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.
Gonect Online Marketing

is een ambitieus online marketing bureau dat is opgericht door Bart Rietjens en Gert Meeuws. Gonect ondersteunt bedrijven met online marketing (zoals E-mail marketing, social media, Google Ads en SEO). Alhoewel de diensten van Gonect 'online' zijn, vinden zij klantcontact minstens zo belangrijk. Je mag van Gonect verwachten dat je constant op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast zorgt Gonect ervoor dat jouw online marketing activiteiten up to date zijn. Wij adviseren en ondersteunen je met online marketing (onze passie), zodat jij je meer kunt richten op jouw passie: het bedrijf!

De naam ‘Gonect’ is een combinatie van ‘Go’ en ‘Connect’. ‘Go’ staat voor een pro-actieve houding en het constant in beweging blijven. ‘Connect’ staat voor het verbinden van jou en je doelgroep. ‘Connect’ staat daarnaast ook voor het ‘verbinden’ van je online activiteiten met de rest van je bedrijf. Te vaak zien we dat marketingactiviteiten losse flodders zijn en consistentie dus volledig ontbreekt. Wij zorgen er samen met jou voor dat je marketingactiviteiten naadloos op elkaar aansluiten en zo een effectief geheel vormen. Daarbij zijn meetbare resultaten erg belangrijk voor ondernemers. Onze activiteiten zijn vaak ietwat abstract voor bedrijven en het is dan ook onze taak het tastbaar te maken.

We zijn dus jouw online marketing partner en daarnaast verrichten we de volgende diensten voor je. Klik gerust verder op hetgeen voor jou interessant is:

 

Met Google Ads adverteer je in de Google zoekresultaten. Je betaalt enkel wanneer een bezoeker op de door jou gekozen termen zoekt, op je Google Ads advertentie klikt en dus op je website terecht komt. Wij worden bijvoorbeeld graag gevonden wanneer er gezocht wordt op ‘Google Ads uitbesteden‘. Gonect ondersteunt je in het zo optimaal mogelijk inzetten van Google Ads. Dat houdt in zoveel mogelijk resultaat voor zo laag mogelijke kosten. Ons verdienmodel is daarnaast op prestatiebasis.

 

Wil je hoger in de organische resultaten van Google, maar:

  • Heb je geen idee hoe?
  • Heb je niet de tijd om hier genoeg uren aan te besteden?
  • Wil je dat dit professioneel en met resultaat gebeurt?

Gonect helpt je graag!

 

Je bent bij Gonect online marketing aan het juiste adres. Met onze eenvoudige e-mailmarketing software, kun je samen met ons je eigen e-mail campagnes opzetten. Met een goede e-mailmarketing campagne bereik je de doelgroep, verhoog je het aantal websitebezoekers, beheer en versterk je (klant)relaties, bouw je aan je imago en genereer je omzet. Gonect online marketing helpt je daarbij!

 

Social media bureau Gonect kan al je vragen beantwoorden. Wil je juist voor het eerst social media inzetten,
heb je tips nodig om meer mensen te bereiken, of besteed je het liever uit? We denken met je mee.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, laat het dan gerust weten!