Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.
Nomets Grafisch ontwerp
Adres: Klokgebouw 255, 5617 AC Eindhoven
Tel: +31 (0)6 28 20 24 32

Het verhaal achter het product. Dat is wat Simone de Graef met haar grafisch ontwerpen wil vertellen. Of het ontwerp nu een logo, een website of een boek betreft. Ze maakt unieke producten, maar wel met een herkenbare stijl. Hierbij schuwt ze ambachtelijke werkwijzen, verrassende materialen en bijzondere druktechnieken niet.

Haar inspiratie haalt Simone vooral uit de details van alledaagse dingen, van kassabonnetjes tot knipsels en oude foto’s van haar grootmoeder. Voor haar ontwerpen kruipt ze altijd in de huid van de opdrachtgever. Door goed te vragen, maar vooral ook door goed te luisteren, ontdekt ze steeds weer welke weg leidt naar het Rome van haar klant.

Na vier jaar aan de kunstacademie (A.K.V. St. Joost) in Den Bosch te hebben gestudeerd, was Simone er zeker van dat ze voor zichzelf wilde beginnen als Graphic Designer. Tijdens haar studententijd werkte ze al veel samen met Nina, een samenwerking die ze ook na haar afstuderen heeft doorgezet. Zo ontstond Nomets: NinaOntwerptMETSimone.