Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.
Novotel Eindhoven
Address: Anthony Fokkerweg 101

Het Mega strategisch gelegen Novotel Eindhoven, is een 4-sterren hotel aan de rand van Eindhoven naast de luchthaven Eindhoven Airport. Het centrum is slechts 10 minuten van het hotel en met de auto goed bereikbaar, ideaal om een dagje te winkelen. Geniet op de fiets van de bosrijke, groene omgeving. Speel een partijtje golf op de nabijgelegen golfbaan. In de zomer is het heerlijk vertoeven op het zonnige terras bij het zwembad . Of u nu komt om te vergaderen, voor zaken of een weekendje weg, bij Novotel voelt u zich snel thuis.

Novotel Eindhoven ligt aan de rand van lichtstadt Eindhoven, Eindhoven is een verhaal op zich vol beleving, innovatie en ontwikkeling, denk hierbij aan evenementen zoals Dutch Design week, Glow maar ook de high tech campus, evaluon en het Philips museum. In het groene midden van de Brainport Park vindt u tal van groene uitdagingen om van te genieten per fiets, voet of met de auto. Zo is er de Golfbaan, Philips fruittuinen, het DAF museum of een boswandeling rond het hotel.

Great Meetings @ Novotel, voor succesvolle evenementen. Welk soort evenement u ook organiseert, u kunt de kans op succes verhogen door te profiteren van het Novotel-netwerk. Door onze jarenlange ervaring hebben we veel kennis opgebouwd over het organiseren van evenementen.Het hotel beschikt over luxueuze vergaderzalen in Eindhoven, ideaal om te vergaderen of voor een verscheidenheid aan evenementen. We bieden een proactieve service, en de faciliteiten omvatten audiovisuele apparatuur en gratis WiFi.

ALL het Loyality programma van AccorHotels, U staat centraal
"Zodra u lid bent van het loyalty programma van AccorHotels profiteert u op elk moment van uw verblijf van exclusieve service en speciale aandacht en mooie aanbiedingen.