Joeri van Os

ADMOS

Vooruitgang door inzicht!

Elke ondernemer wil vooruit en verdient een goede begeleiding. Welkom bij ADMOS!

ADMOS gelooft dat elke ondernemer vooruit geholpen kan worden door ze de juiste tools en inzichten te geven, zodat ze weloverwogen keuzes kunnen maken richting de toekomst. Naast de reguliere werkzaamheden van een administratiekantoor richt ADMOS zich daarom ook op het actief coachen en begeleiden van ondernemers. Door gezonde bedrijfsvoering te stimuleren en op meerdere gebieden toekomstgericht te adviseren zet ADMOS de ondernemer aan het roer van zijn of haar eigen bedrijf. Samen bekijken we welke koers je wilt varen en door actieve coaching en begeleiding kunnen we tijdig bijsturen als je een andere koers wilt gaan varen of als het even niet loopt zoals je had gedacht. Vooruitgang door inzicht toch?

Actief coachen en begeleiden

Om een ondernemer goed te kunnen begeleiden richting de toekomst is het noodzakelijk om te weten wat de toekomstwensen en -verwachtingen zijn van de ondernemer. Om dit in beeld te brengen stellen we het ADMOS Toekomstplan op. Dit gaat niet alleen over de zakelijke kant van het leven maar ook over de privé situatie. Hoe wil je wonen, is er een kinderwens, gaan de kids bijna studeren of wil je zaken regelen zodat je fijn kan leven na je pensioen? Al dit soort toekomstwensen en -verwachtingen brengen we samen in een plan en op basis daarvan weet je welke stappen er gezet moeten worden en wanneer wat geregeld moet worden. Het voordeel van een toekomstplan is dat het richting geeft en dat je kan bijsturen als dingen toch anders lopen dan verwacht.

Om hier vervolgens actief mee aan de slag te gaan gebruiken we het ADMOS Coaching Traject. Dit is een concrete uiteenzetting van het ADMOS Toekomstplan. We brengen in beeld wanneer welke doelen behaald moeten zijn en wanneer wat geregeld moet worden. Dit is in het begin veel werk maar daarna is het periodiek een kort overleg over de voortgang en waar je tegenaan loopt. Omdat ikzelf ook niet overal in gespecialiseerd ben heb ik een netwerk van specialisten om mij heen verzameld waarvan jij en ik gebruik kunnen maken indien dit nodig is. Denk aan een financieringsspecialist, een fiscalist, een jurist en een notaris. Maar ook een in ondernemers gespecialiseerde mental coach, een specialist in verzekeringen en een brandingspecialist. Dit alles met het uiteindelijke doel om jou als ondernemer zo goed mogelijk te begeleiden bij het ondernemerschap. De kennismakingsgesprekken zijn vrijblijvend, pas wanneer zij werk voor jou gaan doen gaat het geld kosten. Je staat dus altijd zelf aan het roer en jij neemt zelf de beslissingen.

Ben je benieuwd naar hoe wij dit precies doen en waarom het zo effectief is, neem dan contact met mij op!