Wekelijkse bijeenkomsten

Onze wekelijkse bijeenkomst is zo opgezet, dat het stimulerend en motiverend werkt. Zo mag iedere aanwezige in één minuut vertellen wie ze zijn, wat ze doen en wat hen onderscheidend maakt en waar ze naar op zoek zijn. Daarnaast krijg je twee keer per jaar de mogelijkheid om in een 10 minuten presentatie jouw bedrijf wat uitgebreider te profileren.

Er worden wekelijks ook korte trainingen verzorgd, zodat leden worden geholpen veelbetekenende onderlinge relaties op te bouwen om zo jouw bedrijf flink te laten groeien.

Al met al genoeg voordelen waarmee ook jij het imago van jouw bedrijf kunt verbeteren en de zichtbaarheid en omzet van jouw bedrijf fors kunt verhogen.

Bijeenkomsten: wekelijks op vrijdag inclusief ontbijt in Novotel Eindhoven
Tijd: van 6:30 uur tot 8:30 uur, om 7:00 uur begint de bijeenkomst 
Locatie: Novotel Eindhoven, Anthony Fokkerweg 101, 5657 EJ  Eindhoven

10 minuten presentaties

Afgelopen vrijdag vertelde Marita van Dooren hoe jij als ondernemer met hulp van Claassen, Moolenbeek & Partners BV je doelen kunt bereiken.

Afgelopen vrijdag heeft Nick Sijbers van Websitepromotor ons vertelt hoe resultaten van online marketing nu goed meetbaar te maken zijn, wat voor invloed Chat GPT heeft op Google en heeft hij verschillende tips gedeeld voor startende ondernemers.

Afgelopen vrijdag heeft Jos Soetens ons vertelt hoe het schadevergoedingsrecht werkt in het geval iemand is komen te overlijden ten gevolge van een gebeurtenis waarvoor mogelijk een ander aansprakelijk is. En waarom het van belang is om direct een letselschadespecialist in te schakelen wanneer een naaste in kritieke toestand is komen te verkeren.

Afgelopen vrijdag heeft Melissa Schuman haar werk als orthomoleculair therapeut van VitalFix besproken. Ze heeft expertise in het helpen van mensen bij het overwinnen van diverse ongemakken, zoals maagzuur, acne, eczeem, opgeblazen buik, overgangsklachten en hormonale disbalans. Met haar achtergrond in gezondheid, voeding en psychologie richt ze zich ook op het aanpakken van ontevredenheid over het lichaam en figuur. Ontdek hoe Melissa’s benadering mensen helpt om een gezondere en meer gebalanceerde levensstijl te bereiken.

Tijdens de vorige bijeenkomst vertelde Joeri van Os wat meer over de missie van ADMOS. Waarom hij in 2021 een eigen kantoor is gestart en wat hij anders doet om ervoor te zorgen dat ondernemers zo goed mogelijk begeleid worden, en daarom zo tevreden zijn.

Afgelopen vrijdag vertelde Maikel Bennebroek over zijn bedrijf Strack Company.

Afgelopen vrijdag vertelde Angelic Engel over de historie van Medusa webdevelopment Eindhoven. Ze vertelde ons dat sommige klanten haar bedrijf al meer dan 20 jaar trouw zijn. Dit komt omdat Medusa begrijpt dat de relatie niet ophoudt na het bouwen van een website, maar juist begint.

Afgelopen vrijdag vertelde Elwin Peels van A tot Zeker over de plannen rondom de verplichte AOV voor ondernemers en legde hij uit dat je beter af bent met een AOV bij een verzekeringsmaatschappij.

Mark van Bommel vertelde over zijn bedrijf Rebuildt en hoe zij bouwtrajecten begeleiden met het digitale platform dat ze zelf ontwikkelen. Mark lichtte dit toe aan de hand van een aantal projecten die Rebuildt momenteel uitvoert.

Matilde Sortino vertelde over Squisito en de spirit waarmee zij de meest bijzondere en meest gebruikte producten van de beste Italiaanse restaurants naar de keukens van de beste restaurants van Nederland, supermarkten en jou thuis brengen.

Elisabeth Beukers van SMOKED by Liz vertelde ons hoe jij als werkgever kan zorgen voor werkgeluk en behoud van je werknemers. Ze legde uit hoe deze combinatie ervoor zorgt dat jouw werknemers ambassadeurs worden voor jouw bedrijf.

Peter Japenga van Japenga Architecten vertelde ons afgelopen vrijdag hoe een idee, via ontwerp en bouwtechnische uitwerking, tot een tastbaar en ruimtelijk gebouw wordt uitgewerkt.

Bob Vekemans van Invendit vertelde op 2-6 waarom hotels, crossfit boxen en zwembaden zo blij zijn met de vending automaten van Invendit.

Erwin Hoorn van Witberg Hoorn Advocaten vertelde ons op 26-5 hoe te onderhandelen bij ontslag. En hoe je de afspraken kunt vastleggen in een vaststellingsovereenkomst. Hij gaf ons een flink aantal bruikbare tips.

Cécile van der Sanden vertelde ons 12-5 vanuit haar ervaringen als advocaat hoe je beter ruzie maakt. In het recht gaat het niet alleen over de wet of over het contract, maar vooral ook over de achterliggende bedoeling. En laat dat nu juist hetgeen zijn waar we als mensen zo vaak over struikelen.

Jolanda van Tol gaf 5-5 een indrukwekkende 10 minuten presentatie. Als verzuimexpert weet zij als geen ander hoe belangrijk een goed verzuimbeleid is. Ze is ervan overtuigd dat verzuimbegeleiding anders kan en anders moet. Jolanda nam ons vrijdag mee in het verhaal achter Gloedvol, haar keuzes om zich te focussen op verzuim en hoe haar ervaringen een enorme impact hebben op haar werk.

Ad Vereijken van Foto ID presenteerde 21-4 foto- en video opdrachten die via BNI zijn verkregen. Daarbij benadrukte hij het belang van persoonlijk contact en kwaliteit.

Erik Habraken van NCBHV vertelde 14-4  hoe belangrijk BHV training is. Dit is niet alleen van belang voor in het bedrijf. Ook bij privé omstandigheden kan het van pas komen. Bij zijn trainingen voegt hij ook een speels element toe, zoals een quiz waardoor de training niet alleen leerzaam maar ook leuk wordt. Verder heeft hij ook laten zien hoe je iemand kan helpen die wat in zijn luchtpijp heeft zitten en niet meer kan ademen.

Sandra Van de Winkel van Glance & Vision vertelde op 7-4 hoe jij als bedrijf kunt opvallen. Naast de standaard reclame-uitingen als autobestickering, borden en dergelijke worden ze bij Glance & Vision graag uitgedaagd om een reclameobject te mogen maken dat een echte eyecatcher is. Of dat dan licht geeft of bewerkt is met een metaalcoating, dat maakt het alleen nog maar specialer en opvallender. Dus heb je een idee om je huisstijl inpandig, op een auto of buiten aan de gevel te laten zien, maar weet je niet goed hoe en of het uitvoerbaar is? Glance & Vision kan je er zeker bij helpen.

Op 31-3 vertelde Jurrian Kuijper van KBA Makelaardij & Taxaties over de stand van zaken betreffende de woningmarkt in de regio Eindhoven. Daarnaast ging hij in zijn presentatie in op het effect van verduurzamings­maatregelen op de waarde van een object.

Emiel Bechtold, eigenaar van fit20 Eindhoven, verzorgde op vrijdag 24-3  zijn 10 minuten presentatie. Gezondheid, doorzetten en positiviteit zijn woorden die hem het beste omschrijven. Iets waar hij zich graag dagelijks mee bezig houdt. Een gezond en krachtig lichaam met een positieve instelling haalt meer uit je leven. Emiel vertelde ons waarom dit zo enorm belangrijk is.

Koen Evers, zelfstandig reisadviseur verbonden aan Travel Counsellors, vertelde ons op 17-03 over de voordelen van het boeken van een reis via één van de vele Duitse touroperators. Hij legde uit dat het voordelen kan opleveren wanneer je eerst hem raadpleegt alvorens je definitief je reis gaat boeken (ook als je al weet waar je naartoe wilt).

John van den Heuvel, bekend van de TV-, bioscoop- en social media commercials die hij maakt liet op 10-03 zien hoe hij met zijn bedrijf Heuvel Media zijn creatieve videootjes maakt. Door grafische elementen te combineren met bewegende beelden laat hij de producten, diensten of ideeën van zijn opdrachtgevers op een onderscheidende manier opvallen!

Op 03-03 vertelde Ralf Zoetekouw, eigenaar van Datacation, ons over de toepassingen van kunstmatige intelligentie (AI) voor bedrijven. Datacation is een data science consultancy bedrijf bestaande uit een team van 15 data engineers en data scientists, allen met achtergronden in de Econometrie, Wiskunde, Artificial Intelligence en Computer Science. Datacation noemt zichzelf de IT nerds met een sociaal karakter; als data consultant is het enorm belangrijk om naast technische skills, ook over soft skills te beschikken. Op deze manier zijn zij de brug tussen de data en de business omdat wij in staat zijn om de wiskundige modellen op een begrijpelijke manier uit te leggen, wat draagvlak creëert bij de organisatie.

Op 24-02 vertelde Fred Spieksma  over wat een pensioenadviseur nu eigenlijk precies doet voor zijn relaties. Hij gaat dit doen aan de hand van relaties die hij geholpen heeft gedurende zijn 8-jarige lidmaatschap bij BNI Mainport Eindhoven, die voortgekomen zijn uit aanbevelingen die hij kreeg van leden en gasten.

Op 17-01 vertelde Melissa Schuman in haar 10-minuten presentatie over VitalFix. Ze legde ons uit wat een orthomoleculair therapeut doet en hoe ze ons gedrag kan veranderen om energiek en klachtenvrij te blijven.

Op 10-2 vertelde Sandra Slager over het hebben van spanningen en stress. Sandra is burn-out specialist en heeft inmiddels 5 jaar een eigen praktijk.
Het ging over het verschil tussen spanningen en stress, hoe werkt het en  wanneer wordt stress eigenlijk ongezond?
Hoe kun je als leidinggevende of collega herkennen dat de ander te veel stress ervaart én hoe zorg je ervoor dat deze niet letterlijk om valt. En als dat wel gebeurt, wat kun je dan als leidinggevende nog doen?

Op 3-2 vertelde Marc Bullens ons welke afwegingen je kunt maken om na te gaan wat voor verbeteringen je aan je huis kunt doen in het kader van duurzaamheid en kostenreductie. Zo dragen we allen ons steentje bij.

Op 27-1 gaf Marita van Dooren van Claassen, Moolenbeek &
Partners BV ons een inkijkje in de praktijk van bedrijfsovernames. Marita heeft een interessante casus in de
aankoopbegeleiding laten zien. Hierdoor wordt duidelijk dat begeleiding bij bedrijfsovernames en verkopen zeker een toegevoegde waarde is.

Op 20-1 vertelde Nick Sijbers van Websitepromotor ons over hoe bepaalde marketingkanalen ingezet kunnen worden in verschillende fases van de customer journey. Nick heeft daarbij de marketingkanalen duidelijk toegelicht aan de hand van een case.

Op 13-1 vertelde Bart Thijssen van Bath Geldrop ons over de kracht van privé zwemmen voor volwassenen en zwemlessen voor kinderen, privé of ik kleine groepen. Door kleinere groepen leren kinderen sneller, beter en het is nog leuker ook. Hij stelde en beantwoorde de vraag: Bij wie durf jij een sprong te maken in het diepe en waarom?

Op 6-1 vertelde Jos Soetens ons over de wijze waarop je in een letselschadezaak de schade berekent. Welke schadeposten (er)kennen we binnen het Nederlandse schadevergoedingsrecht, welke bewijsregels gelden er, en hoe gaat een letselschadeadvocaat te werk bij het optimaliseren van de omvang van de schadevergoeding?

Op 16-12 vertelde Maikel Bennebroek van Strack Company dat ze echt alles op alles kunnen zetten en dat ze in december weer een enorme hoeveelheid Doppers bedrukt hebben. 

Op 9-12 vertelde Mark van Bommel over Rebuildt en haar doel om op basis van initieel vertrouwen het gewenste eindresultaat te bereiken. Het ging over hoe (ver)bouwen anders kan en misschien wel moet. 

Op 2-12 vertelde Angelic Engel over 2 websites waar @Medusa mee bezig is, over de AI-gedreven website waar ze samen met @Datacation mee bezig is en over de super mooie nieuwe BNI Mainport Eindhoven website (die binnenkort live zal gaan).

Op 25-11 vertelde Elwin Peels over bedrijfscontinuïteit en hoe belangrijk een goed risicomanagement is.

Op 18-11 vertelde Joeri van Os ons waarom hij administratie ADMOS is gestart en hoe hij door middel van het ADMOS Coaching Traject en het ADMOS Toekomstplan ondernemers rust en controle teruggeeft over hun eigen onderneming (en toekomst). 

Op 11-11 vertelde Jacco Smit hoe Novotel Eindhoven – Event Hotels (Accor) zich voorbereid op de aankomende strenge regels die per 1 Juli 2023 van kracht gaan m.b.t. Single Use Plastic in het hotel. Vanuit de leden van BNI Mainport werden ook ideeën voor gesteld die eventueel gebruikt kunnen worden. 

Op 04-11  vertelde Erwin Hoorn wat zijn drijfveer is geweest om advocaat te worden. Een sterk rechtvaardigheidsgevoel maakt daar onderdeel van uit. Dat uit zich in een persoonlijke, betrokken manier van opkomen voor de rechten van de cliënt. Dat geldt temeer nu zijn voornaam in het Bretons Yvo betekent. En Sint Yvo is de beschermheilige van advocaten. Nomen est omen.

Op 28-10 vertelde Cécile van der Sanden vanuit haar ervaring als advocaat over het belang van zorgvuldige communicatie, in en buiten rechte. Over hoe correct en volledig gebruik van taal geschillen kan voorkomen en kan bijdragen aan langdurige samenwerkingen gebaseerd op vertrouwen. Inspirerend.