Wekelijkse bijeenkomsten

Onze wekelijkse bijeenkomst is zo opgezet, dat het stimulerend en motiverend werkt. Zo mag iedere aanwezige in één minuut vertellen wie ze zijn, wat ze doen en wat hen onderscheidend maakt en waar ze naar op zoek zijn. Daarnaast krijg je twee keer per jaar de mogelijkheid om in een 10 minuten presentatie jouw bedrijf wat uitgebreider te profileren.

Er worden wekelijks ook korte trainingen verzorgd, zodat leden worden geholpen veelbetekenende onderlinge relaties op te bouwen om zo jouw bedrijf flink te laten groeien.

Al met al genoeg voordelen waarmee ook jij het imago van jouw bedrijf kunt verbeteren en de zichtbaarheid en omzet van jouw bedrijf fors kunt verhogen.

Bijeenkomsten: wekelijks op vrijdag inclusief ontbijt in Novotel Eindhoven
Tijd: van 6:30 uur tot 8:30 uur, om 7:00 uur begint de bijeenkomst 
Locatie: Novotel Eindhoven, Anthony Fokkerweg 101, 5657 EJ  Eindhoven

10 minuten presentaties

John van den Heuvel bekend van de TV, bioscoop en social media commercials die hij maakt liet op 10-03 zien hoe hij met zijn bedrijf Heuvel Media zijn creatieve videootjes maakt. Door grafische elementen te combineren met bewegende beelden laat hij de producten, diensten of ideeën van zijn opdrachtgevers op een onderscheidende manier opvallen!

Op 03-03 vertelde Ralf Zoetekouw, eigenaar van Datacation, ons over de toepassingen van kunstmatige intelligentie (AI) voor bedrijven. Datacation is een data science consultancy bedrijf bestaande uit een team van 15 data engineers en data scientists, allen met achtergronden in de Econometrie, Wiskunde, Artificial Intelligence en Computer Science. Datacation noemt zichzelf de IT nerds met een sociaal karakter; als data consultant is het enorm belangrijk om naast technische skills, ook over soft skills te beschikken. Op deze manier zijn zij de brug tussen de data en de business omdat wij in staat zijn om de wiskundige modellen op een begrijpelijke manier uit te leggen, wat draagvlak creëert bij de organisatie.

Op 24-02 vertelde Fred Spieksma  over wat een pensioenadviseur nu eigenlijk precies doet voor zijn relaties. Hij gaat dit doen aan de hand van relaties die hij geholpen heeft gedurende zijn 8-jarige lidmaatschap bij BNI Mainport Eindhoven, die voortgekomen zijn uit aanbevelingen die hij kreeg van leden en gasten.

Op 17-01 vertelde Melissa Schuman in haar 10-minuten presentatie over VitalFix. Ze legde ons uit wat een orthomoleculair therapeut doet en hoe ze ons gedrag kan veranderen om energiek en klachtenvrij te blijven.

Op 10-2 vertelde Sandra Slager over het hebben van spanningen en stress. Sandra is burn-out specialist en heeft inmiddels 5 jaar een eigen praktijk.
Het ging over het verschil tussen spanningen en stress, hoe werkt het en  wanneer wordt stress eigenlijk ongezond?
Hoe kun je als leidinggevende of collega herkennen dat de ander te veel stress ervaart én hoe zorg je ervoor dat deze niet letterlijk om valt. En als dat wel gebeurt, wat kun je dan als leidinggevende nog doen?

Op 3-2 vertelde Marc Bullens ons welke afwegingen je kunt maken om na te gaan wat voor verbeteringen je aan je huis kunt doen in het kader van duurzaamheid en kostenreductie. Zo dragen we allen ons steentje bij.

Op 27-1 gaf Marita van Dooren van Claassen, Moolenbeek &
Partners BV ons een inkijkje in de praktijk van bedrijfsovernames. Marita heeft een interessante casus in de
aankoopbegeleiding laten zien. Hierdoor wordt duidelijk dat begeleiding bij bedrijfsovernames en verkopen zeker een toegevoegde waarde is.

Op 20-1 vertelde Nick Sijbers van Websitepromotor ons over hoe bepaalde marketingkanalen ingezet kunnen worden in verschillende fases van de customer journey. Nick heeft daarbij de marketingkanalen duidelijk toegelicht aan de hand van een case.

Op 13-1 vertelde Bart Thijssen van Bath Geldrop ons over de kracht van privé zwemmen voor volwassenen en zwemlessen voor kinderen, privé of ik kleine groepen. Door kleinere groepen leren kinderen sneller, beter en het is nog leuker ook. Hij stelde en beantwoorde de vraag: Bij wie durf jij een sprong te maken in het diepe en waarom?

Op 6-1 vertelde Jos Soetens ons over de wijze waarop je in een letselschadezaak de schade berekent. Welke schadeposten (er)kennen we binnen het Nederlandse schadevergoedingsrecht, welke bewijsregels gelden er, en hoe gaat een letselschadeadvocaat te werk bij het optimaliseren van de omvang van de schadevergoeding?

Op 16-12 vertelde Maikel Bennebroek van Strack Company dat ze echt alles op alles kunnen zetten en dat ze in december weer een enorme hoeveelheid Doppers bedrukt hebben. 

Op 9-12 vertelde Mark van Bommel over Rebuildt en haar doel om op basis van initieel vertrouwen het gewenste eindresultaat te bereiken. Het ging over hoe (ver)bouwen anders kan en misschien wel moet. 

Op 2-12 vertelde Angelic Engel over 2 websites waar @Medusa mee bezig is, over de AI-gedreven website waar ze samen met @Datacation mee bezig is en over de super mooie nieuwe BNI Mainport Eindhoven website (die binnenkort live zal gaan).

Op 25-11 vertelde Elwin Peels over bedrijfscontinuïteit en hoe belangrijk een goed risicomanagement is.

Op 18-11 vertelde Joeri van Os ons waarom hij administratie ADMOS is gestart en hoe hij door middel van het ADMOS Coaching Traject en het ADMOS Toekomstplan ondernemers rust en controle teruggeeft over hun eigen onderneming (en toekomst). 

Op 11-11 vertelde Jacco Smit hoe Novotel Eindhoven – Event Hotels (Accor) zich voorbereid op de aankomende strenge regels die per 1 Juli 2023 van kracht gaan m.b.t. Single Use Plastic in het hotel. Vanuit de leden van BNI Mainport werden ook ideeën voor gesteld die eventueel gebruikt kunnen worden. 

Op 04-11  vertelde Erwin Hoorn wat zijn drijfveer is geweest om advocaat te worden. Een sterk rechtvaardigheidsgevoel maakt daar onderdeel van uit. Dat uit zich in een persoonlijke, betrokken manier van opkomen voor de rechten van de cliënt. Dat geldt temeer nu zijn voornaam in het Bretons Yvo betekent. En Sint Yvo is de beschermheilige van advocaten. Nomen est omen.

Op 28-10 vertelde Cécile van der Sanden vanuit haar ervaring als advocaat over het belang van zorgvuldige communicatie, in en buiten rechte. Over hoe correct en volledig gebruik van taal geschillen kan voorkomen en kan bijdragen aan langdurige samenwerkingen gebaseerd op vertrouwen. Inspirerend.